dESCOBREIX LES DIFERENTS OPCIONS QUE OFEREIX L'ENTORN

ACTIVITATS

paisatge amb figura metàl·lica

La Vinya dels Artistes

Alguna vegada t’havies plantejat maridar vi amb art? A la Vinya dels Artistes s’encarreguen d’aquesta experiència sensorial, tan peculiar com interessant, des de l’any 2010.

Gorg de la Febro

Gorgs de la Febró

Cascades i piscines naturals en les que és impossible no capbussar-s’hi. Es troben a les Muntanyes de Prades on a part es poden fer altres excursions de diferents nivells.

restes de 3000 anys enrrere

Fortalesa dels Vilars

La Fortalesa té una antiguitat de gairebé 3.000 anys i després de més de 400 anys d’ocupació en què es calculen que van arribar a viure de manera simultània prop de 200 persones.

Pintures rupestres El Cogul

Aquí la història es remunta fa 9.000 anys, fins al Paleolític, època en què es daten les pintures rupestres del Cogul, una de les grans joies de la comarca i que van ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO sent dels més extens i rellevants d’Europa.

foto de fora del recinte

Montestir de Poblet

El Monestir  de Poblet és un monestir de la orde del Cister fundat al1150. Poblet constitueix un impressionant conjunt arquitectònic i es pot comptar entre els conjunts monàstics més importants d’Europa.

PortAventura

PortAventura és la destinació perfecta per passar unes el dia en família, amb la teva parella o e amics, mentre gaudeixes de la millor oferta d’oci del sud d’Europa, amb dos parcs temàtics i un parc aquàtic líders a Europa.

Conjunt de Les Besses

En aquest espai i ha diferents elements arquitectònics de rellevant interès. Destacarem l’església de Santa Maria de les Besses, les ruïnes del poble medieval i modern, el molí fariner més antic de la comarca i les restes del Castell de Les Besses, declarades BCIN.

ruta antics molins d'oli

Ruta dels antics molins d'oli

Conèixer els antics molins d’oli que cal veure a les Garrigues és fer una immersió de ple en la seva cultura i les seves tradicions més arrelades, a més d’una manera d’aprendre de primera mà, cosa que aquest element exquisit significa per a la comarca.

cabana realitzada amb pedres

Ruta de les cabanes de pedra seca

Les cabanes de volta són unes construccions força curioses i actualment emblemàtiques de la comarca de les Garrigues, construïdes per l’estança al camp durant la recollida de les olives. Totes aquestes construccions de pedra seca són visitables i disposen d’una senyalització del recorregut de la ruta, a més de les seves característiques i la seva història.

SOBRE NOSALTRES

Propietat familiar de l’any 1730 totalment reformada, que ha anat passant de generació en generació fins a dia d’avui.

Hem intentat restaurar-la i decorar-la amb elements que per nosaltres tenen un gran valor sentimental, per poder compartir amb vosaltres la història de casa nostra i de la localitat de Cervià.

Help